Du har ideen - Vi har løsningen
Om oss

Om oss

Om LM Bygg Og Utemiljø AS

Firmaet LM Bygg og Utemiljø AS ble opprinnelig startet i 2003. Fra å være et lite firma med små mureoppdrag, har Lm Bygg og utemiljø i dag blitt et solid navn i bygg- og utemiljøbransjen, med opptil 30 ansatte i høysesongen, og med et stort spekter av fagfelt.

Vi utfører alt fra små oppdrag i din hage til de største prosjektene innen offentlig sektor.

Vår filosofi er at ingen oppdrag er for lite, eller for stor – Vi tar utfordringen med et smil.

Gode løsninger for deg som kunde, med fokus på kvalitet og ryddighet er vår filosofi – og vi får jobben gjort på en effektiv og lønnsom måte.

Navnet LM står for «lille mureren», som daglig leder Michael Christensen ble kalt under sin læretid på murerskolen i Danmark på 90-tallet. LM Bygg gikk imidlertid fra å være et enkeltmannsforetak til å bli et aksjeselskap i 2019, takket være en solid vekst og våre flinke håndverkere – som alltid er ute etter å gi deg som kunde det beste resultatet!

HMS - en selvfølge!

Med våre medarbeidere på ditt prosjekt vil du oppleve høflighet, punktlighet og ryddighet. Vi kommer til avtalt tid og vi er opptatte av at plassen vi har arbeidet på skal være over din forventning når vi er ferdige med arbeidet vårt. Vi har gode rutiner innenfor HMS og sikkerhet i vårt daglige arbeid, og vi tar hensyn til din eiendom og verdier – sikkerhet er en selvfølge!

Våre samarbeidspartnere

Vi står klare til å ha en hyggelig samtale om hva vi kan utføre for deg!

Har du noen spørsmål?