Du har ideen - Vi har løsningen
Tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

image00033

Belegningsstein

Drømmer du om å oppgradere uteplassen i år, eller pynte opp uteplassen? Hva med steinlagt parkeringsplass for dine ansatte? Vi utfører alt innen belegningsstein.

Flislagt baderom

Flislegging

Vi legger alt av flis. Våre grundige fagfolk har lang erfaring med flislegging og avretting, og et godt blikk for dekor og smarte løsninger. Vi hjelper deg med glede!

Støttemur ved hus

Støttemurer

En støttemur kan forvandle hagen til en plass med helt nye muligheter, eller være dekorativ. Vi har lang erfaring med montering med støttemur. Kontakt oss for en samtale!

Gravemaskin utenfor hus vinterstid

Graving

Med utstyr og ekspertise innenfor graving, kan vi ta selv de aller største gravejobber, som entreprenør eller under-entreprenør for andre byggherrer.

image00225

Drenering

Vi utfører alt innenfor drenering av boliger, bygg, parkeringsplasser og jordbruk. Vi står klare til å hjelpe deg uansett hva du ønsker utført på din eiendom.

image00014

Brostein

Vi hjelper deg med alt innenfor brostein! Uansett hva du ønsker står vi klare til å utføre oppdraget på mest mulig måte i forhold til dine ønsker og behov.

shutterstock_1734318983

Støp

Vi utfører støp til alle typer prosjekter som for eksempel garasje-gulv, trapper og vegg. Gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale om hva vi kan utføre i forhold til dine ønsker!

image001

Granitt

Vi har stor kunnskap om montering og bruk av granitt som kantstein og til pynt. Hvorfor ikke oppgradere uteplassen din med det beste innen stein?

image00048

Gress

Vi utfører alt av legging og arbeid innen utemiljø. Vi har kapasitet til å utføre store prosjekter for offentlig parker eller for deg som privatperson med egen hage.

shutterstock_1920102104

Asfalt

Asfaltering av oppkjørsler, veier og parkeringsplasser, store eller små. Vi ser på den mest funksjonelle løsningen som passer for deg. Vi er klare for å hjelpe deg!

IMG_5967

Massetransport

Vi har både dyktige sjåfører og lastebiler til flytting av masse. Vi kjører alt fra jord, pukk og stein, dit du trenger det, når du trenger det. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

shutterstock_1891462456

Trefelling

Har du behov for hjelp ved trefelling? Vi står klare til å hjelpe deg på best mulig måte! Vi gjennomfører arbeidet med godt utstyr slik at vi kan utføre jobben med best kvalitet.

image00008

Utgraving av kjeller

Vi hjelper deg med å utgrave kjelleren din! Uansett hva du har behov for hjelper vi deg på best mulig måte. Vi tilpasser oss etter kundene våre. Gjerne ta kontakt med oss for en samtale.

Vi står klare til å ha en hyggelig samtale om hva vi kan utføre for deg!

Har du noen spørsmål?